Arbeta hos Spireo

Spireo letar alltid efter duktiga personer som har känsla för entreprenörsskap och vill arbeta med utveckling av affärsidéer och företag. Vi söker ibland även efter specifika kompetenser till oss själva eller våra dotterbolag, dessa tjänster kommer löpande att utannonseras på denna sida.

Lediga tjänster

Junior affärsutvecklare till Spireo

Spireo letar efter en eller flera juniora affärsutvecklare som vill arbeta med utvärdering av en spännande affärsidé. Vi tror att du studerar till ekonom och/eller ingenjör i Stockholmsområdet, samt att du har ett brinnande intresse för entreprenörsskap och kanske även tidigare har drivit företag vid sidan av studierna.

Frågor om tjänsten kan ställas till Jens Bäckbom på jens (punkt) backbom (snabel-a) spireo.se. Vi tar löpande emot ansökningar och kommer att anställa en eller flera personer när vi hittar någon som har en lämplig profil för tjänsten.

Systemutvecklare till Spireo

Spireo letar efter en duktig systemutvecklare med kompetens inom någon av teknikerna PHP/MySQL, Python/Django eller ASP.NET/MSSQL för deltidsanställning under 2013. Du kommer att arbeta nära våra affärsutvecklare med utveckling av webbaserade system med business-to-businessinriktning. Vi tror att du läser till ingenjör eller systemvetare i Stockholmsområdet samt att du har ett stort intresse för webbaserade system och best practice inom webbutveckling.

Frågor om tjänsten kan ställas till Alexander Wall på alexander (punkt) wall (snabel-a) spireo.se. Vi tar löpande emot ansökningar och kommer att anställa en eller flera personer när vi hittar någon som har en lämplig profil för tjänsten.